Ciolacu nu uită că Iohannis l-a acuzat că „a vândut Ardealul” ungurilor: Credeţi că voi uita lucrul acesta? Vă înşelaţi

Data actualizării: Data publicării:
ciolacu vorbeste cu iohannis
Ciolacu a spus că nu uită „vreodată” că Iohannis l-a acuzat că „a vândut Ardealul” ungurilor. Foto: Inquam Photos / George Călin

Marcel Ciolacu a declarat, joi seară, la Realitatea Plus, că are o relație instituțională cu președintele Klaus Iohannis, dar spus că „nu va uita” că a fost acuzat de președintele Iohannis că vrea să „vândă Ardealul ungurilor”.

Întrebat ce „aranjamente” are cu preşedintele Klaus Iohannis în vederea alegerilor, Ciolacu a răspuns: „Dumneavoastă aţi face aranjamente cu cineva care îşi încheie mandatul?”, potrivit Agerpres.

„Dacă dumneavoastră credeţi că eu o să uit vreodată că am fost acuzat total pe nedrept, când era pandemie şi Parlamentul nu se putea reuni, că Ciolacu a vândut Ardealul noaptea, iar mama mea, Dumnezeu să o ierte, m-a întrebat, în cinci minute, în lacrimi: «mamă, o să te bage la puşcărie pentru înaltă trădare?» Fiind soţie de militar... Credeţi că eu voi uita lucrul acesta? Vă înşelaţi. Cu adevărat, avem o relaţie instituţională şi cred că este corect să fie aşa”, a adăugat liderul PSD.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri