Foto Ciolacu s-a întâlnit cu Regele Charles. „O prietenie inestimabilă”

Data publicării:
ciolacu charles
Marcel Ciolacu s-a întâlnit cu Regele Charles al III-lea. Foto: Marcel Ciolacu/ Facebook

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, s-a întâlnit vineri cu Regele Charles al III-lea al Regatului Unit. 

„O prietenie inestimabilă care ne onorează și ne inspiră! 

O prietenie pe care mereu o reafirmă, prin vizitele sale în România, Majestatea Sa Regele Charles al III-lea! 

În cadrul discuției private, l-am asigurat pe monarhul britanic de dorința noastră de a ne conserva tradițiile și de a ne proteja diversitatea naturală şi culturală de care atât domnia sa, cât și noi suntem atât de mândri. 

Ambiția noastră este de a consolida și dezvolta relațiile cu Marea Britanie cu care ne unesc atât de multe lucruri, deschizând astfel calea către extinderea Parteneriatului Strategic. 

#România are multe de oferit întregii lumi și, cu ambasadori precum Majestatea Sa Regele Charles al 3-lea, putem cu atât mai mult să ne facem mai bine cunoscuți prin bogățiile care fac din țara noastră un colţ deosebit al Europei”, arată mesajul lui Ciolacu pe Facebook.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Regele Charles al III-lea și-a început oficial vizita istorică în România. Preşedintele Klaus Iohannis l-a primit pe suveran la Palatul Cotroceni. Vizita sa, prima pe care un monarh britanic o face în țara noastră, va fi în mare parte privată.

Suveranul britanic a recitat din poezia „Ce-ţi doresc eu ţie, dulce Românie”, de Mihai Eminescu.

„Am ajuns să iubesc România, cultura și arta, patrimoniul, istoria, peisajele și biodiversitatea, această «țară de glorii, țară de dor!», dacă îmi permiteți să-l parafrazez pe poetul național Mihai Eminescu. România și-a păstrat pădurile, peisajele rurale și modele de agricultură sustenabilă”, a spus Charles.

Editor : Alexandru Costea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri