Ciolacu susține că nu i-a cerut lui Piedone să-și retragă candidatura de la Primăria Capitalei, dar locul lui e la Sectorul 5

Data actualizării: Data publicării:
cristian popescu piedone
Cristian Popescu Piedone a declarat miercuri că nu i s-a părut normal „atacul” premierului Marcel Ciolacu la adresa sa. FOTO: Inquam Photos/ Octav Ganea

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că nu i-a cerut lui Cristian Popescu Piedone să-și retragă candidatura pentru Primăria Capitalei, pentru că „nu-și permite” să facă acest lucru. El spune că doar l-a invitat să se alăture celorlalți candidați și primari PSD pentru proiecte dedicate Bucureștiului și precizează că locul lui e la Primăria Sectorului 5.

„Nu, n-am cerut acest lucru (să se retragă Piedone - n.r.) și nici nu-mi permit s-o fac. Eu am transmis un mesaj împreună cu Gabriela Firea, împreună cu toți colegii mei, primari de sector sau candidați pentru primării de sector, să vedem ce este mai important pentru bucureșteni și mai puțin important pentru noi ca și oameni politici sau ca persoane fizice. Și cred că în această echipă este și locul domnului Cristian Popescu Piedone, pentru a construi ceva pentru București”, a declarat Marcel Ciolacu miercuri, întrebat dacă i-a cerut lui Piedone să-și retragă candidatura în favoarea Gabrielei Firea.

Cu toate acestea, Marcel Ciolacu a ținut să precizeze că și-ar dori ca Piedone să rămână primar la Sectorul 5.

„Locul domnului Cristian Popescu Piedone în această echipă nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”, a mai spus Marcel Ciolacu.

Liderul PSD a făcut un apel marți către Cristian Popescu Piedone, actualul primar al Sectorul 5 și candidat la Primăria Capitalei, cerându-i să renunțe la orgolii și să se așeze la masa discuțiilor pentru a face „ce este cel mai bine pentru București”.

„O să îmi permit, prin intermediul dumneavoastră, să fac un apel şi la un alt prieten de-al meu, prieten de-al fratelui meu, cunoştinţă de peste 30 de ani, Cristian Popescu Piedone. Cred că în viaţă trebuie să ne aşezăm la masă, să nu avem orgolii şi să reuşim, cum a reuşit această echipă la Sectorul 2, să construim ce este cel mai bine pentru Bucureşti. Experienţa, determinarea, profesionalismul de care a dat dovadă atunci când a fost primar general al Capitalei Gabriela Firea confirmă faptul că este cea mai bună candidată în acest moment pentru fotoliul de primar general. Sunt ferm convins că domnul Piedone va primi mesajul meu şi împreună vom depăşi orgoliile şi vom trece la un mod în care trebuie să construim”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri