Ciucă, întrebat dacă Iulian Dumitrescu va candida la CJ Prahova cu susţinerea PNL: „Nimeni nu este mai presus de lege”

Data publicării:
nicolae ciuca rares bogdan iulian dumitrescu
Nicolae Ciucă spune că după ce conducerea PNL va primi propunerile de candidaţi de la filiala Prahova, va fi luată o decizie „în funcţie de Constituţie, de legi şi de principii”. FOTO: Inquam Photos/ Saul Pop

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, întrebat fiind dacă Iulian Dumitrescu va candida cu susţinerea PNL pentru un nou mandat de preşedinte Consiliului Judeţean Prahova, că „nimeni nu este mai presus de lege”. El subliniază că, după ce conducerea PNL va primi propunerile de candidaţi de la filiala Prahova, va fi luată o decizie „în funcţie de Constituţie, de legi şi de principii”, transmite News.ro.

„Am spus-o de fiecare dată şi o spun şi acum şi o voi spune de fiecare dată: nimeni nu este mai presus de lege, instituţiile statului trebuie să-şi facă treaba şi asta este responsabilitatea juridică a fiecăruia dintre noi care încalcă legea. De partea cealaltă, eu, personal, de fiecare dată, şi în cariera militară, şi acum, am condus şi am luat decizii pe bază de reguli şi principii. Atunci când vom primi propunerile de la filială, voi lua decizia în funcţie de Constituţie, de legi şi de principii. Punct”, a afirmat Nicolae Ciucă joi seară, la România TV, întrebat dacă Iulian Dumitrescu, inculpat pentru corupţie, va fi validat pentru a candida la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova.

Acesta a subliniat că „în acest moment” nu există o decizie cu privire la o eventuală candidatură pentru un nou mandat a preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Prahova.

Procurorii DNA au prelungit cu încă 60 de zile măsura controlului judiciar şi restricţiile impuse iniţial preşedintelui suspendat al Consiliului Judeţean Prahova Iulian Dumitrescu, fost prim-vicepreşedinte al Partidului Naţional Liberal. Dumitrescu este inculpat pentru luare de mită şi fals în declaraţii.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri