Ciucă spune că PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani: Nu vom fi de acord cu un sistem de impozitare progresiv

Data actualizării: Data publicării:
nicolae ciuca face declaratii
Nicolae Ciucă Foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a precizat că partidul a introdus şi a apărat cota unică, în ultimele două decenii. „Este un element ideologic al nostru, o linie roşie peste care nu vom trece. Nu vom fi de acord cu creşterea taxelor pentru români sau cu un sistem de impozitare progresiv”, a mai spus liderul liberalilor.

„PNL a introdus şi a apărat cota unică în ultimii 20 de ani. Este un element ideologic al nostru, o linie roşie peste care nu vom trece. Nu vom fi de acord cu creşterea taxelor pentru români sau cu un sistem de impozitare progresiv”, a scris Nicolae Ciucă, miercuri pe Facebook.

Liderul liberalilor a adăugat că vrea ca toţi românii care muncesc „să nu fie înghenuncheaţi de taxe mari”, potrivit News.ro.

„Vrem ca românii care muncesc să nu fie îngenuncheaţi de taxe mari, iar companiile care produc un profit curat să nu fie penalizate dacă au reuşit pe piaţa liberă. România este mai competitivă cu cota unică. Doar aşa vom continua să atragem investitori care să contribuie la dezvoltarea României, aşa cum s-a întâmplat în ultimele două decenii de dezvoltare”, a completat el.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri