Clotilde Armand îl atacă pe Ciolacu: „Nu, inteligentule. Vă consider hoți”

Data publicării:
ciolacu sustine un discurs
Marcel Ciolacu Foto: Inquam Photos / George Călin

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, declară că Marcel Ciolacu este un „un golan fals revoluţionar care şi-a dat BAC-ul la 38 ani”, care nu poate să dea lecţii despre democraţie după ce a mers „cu teroriştii la vânătoare”. Atacul ei vine ca replică la o afirmație a liderului PSD, care spusese că primărița Sectorului 1 are „o atitudine de «noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă»”.

„«Clotilde Armand are o atitudine de noi suntem proşti şi dânsa e deşteaptă» - afirmă Ciolacu (cu BAC-ul luat - probabil cu șpagă - la 38 ani). Nu, inteligentule! N-ai nimerit-o. Vă consider hoți. Pe voi cei din PSD PNL”, a scris Clotilde Armand luni, într-o postare pe Facebook.

„Iar a ratat Ciolacu o ocazie bună să tacă. De fiecare dată când deschide gura Marcel Ciolacu asistăm la un fel de stand-up comedy plătit (fără să vrem) din banii noștri. Nici Viorica Dăncilă nu-l întrece în dezacorduri și perle”, a mai spus Amrand.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ea a amintit și episodul recent în care Marcel Ciolacu a vorbit despre Buzău și Moldova, spunând că președintele PSD îi jignește pe toți românii și că nu poate da lecții de democrație după ce a mers „cu teroriştii la vânătoare”. 

„Să nu mai zic cum Ciolacu a jignit moldovenii cu ultima lui perlă prin care declară că dacă ești cetățean din Moldova ești un om inferior lui.

Ciolacu ne jignește în primul rând ca români. Pe noi toți. El și gașca lui de analfabeți funcțional ajunși la putere, el și partidul lui clădit pe sânge și crime. Un golan fals revoluționar care și-a dat BAC-ul la 38 ani și se aventura cu teroriștii la vânătoare nu poate să ne ofere niciodată lecții despre Democrație.”

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri