Clotilde Armand, replică tăioasă pentru Elena Lasconi: „Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească”

Data actualizării: Data publicării:
clotilde armand cu mana la ochelari
Clotilde Armand, primărița Sectorului 1 din București. Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Primarul USR al Sectorului 1, Clotilde Armand, a lansat un atac la adresa colegei sale de partid, primarul USR din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi. „Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Dacă nu înţelegi asta, înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, a scris Clotilde Armand, sâmbătă, pe Facebook, după ce Lasconi a mărturisit că a votat „DA” la referendumul pentru familie din 2018.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Treaba ta ca primar nu este să spui cine cu cine să se căsătorească, cum să intervină statul în familii. Treaba primarului este să aibă grijă de comunitate. De întreaga comunitate. Indiferent de culoare, religie sau sex. Iar această grijă nu se manifestă la televizor”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

„Dacă nu înţelegi asta înseamnă că n-ai ce căuta în nicio funcţie publică”, mai spune primarul Sectorului 1.

Elena Lasconi, cap de listă USR la alegerile europarlamentare, a dezvăluit, sâmbătă, la Prima TV, că a votat ”DA” la referendumul pentru familia tradiţională din 2018. 

„Eu sunt creştină, sunt ortodoxă şi consider că familia este formată dintr-o femeie şi un bărbat”, a răspuns Elena Lasconi, care a adăugat că a participat la referendumul pentru familia tradiţională organizat în 2018 şi a votat „DA”.

Elena Lasconi a fost întrebată dacă acest răspuns nu va stârni critici în rândul votanţilor USR. „Este treaba lor. Eu nu am nimic împotriva persoanelor de acelaşi sex, dar nu văd de ce aş milita pentru căsătoria dintre persoanele de acelaşi sex. Nu am nicio problemă cu relaţiile lor atât timp cât nu-i afectează pe cei din jur”, a conchis Lasconi.

 

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri