Video Surse Digi24: Coaliţia PSD-PNL merge cu candidați comuni la București. Cîrstoiu ar fi varianta aleasă pentru Primăria Capitalei

Data actualizării: Data publicării:
dr Cătălin Cîrstoiu cu masca pe figurs
Medicul Cătălin Cîrstoiu este vehiculat ca opțiune pentru a candida din patea coaliției PSD-PL la Primăria Capitalei. Foto: Facebook

Coaliţia de guvernare a decis astăzi să mergă cu candidați comuni la București. Atât pentru funcția de primar general, cât și pentru primarii de sector, consiliul general și cele locale. Medicul Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar, ar fi principala opţiune , potrivit unor surse politice citate de Digi24. Nicolae Ciucă, președintele PNL, a declarat că medicul Cătălin Cîrstoiu are „un anumit grad de notorietate” în sondajele comandate în coaliție.

ACTUALIZARE 19:20 - Ședinta coaliției s-a încheiat. În urma consultărilor de astăzi s-a căzut de acord să se meargă cu un candidat comun la București și, de asemenea, candidați comuni la sectoare, la consiliul general, precum și la consiliile locale de sectoare.

Maine va fi anunțat oficial candidatul comun. Surse Digi24 spun că ar ramâne varianta Cîrstoiu susținut la Primăria Generală.


„Din sondajele care au fost rezultă că doctorul Cîrstoiu are un anumit grad de notorietate și sunt convins că toată lumea a auzit de Spitalul Universitar și de managementul de la Spitalul Universitar”, a declarat luni Nicolae Ciucă, președintele PNL, precizând că astăzi coaliția PSD-PNL va decide și va anunța numele candidatului comun.

Știrea inițială

Şedinţa coaliţiei, care va începe la ora 15:30, va avea pe ordinea de zi atât lista de candidaţi pentru alegerile europarlamentare, cât şi candidaţii la Primăria Capitalei şi primăriile de sector.

La ultima şedinţă de joi, liderii PSD şi PNL au decis că la primăriile de sector cor avea candidaţi susţinuţi de ambele formaţiuni, urmând să decidă candidaţii la sectoarele 1, 2 şi 5.

În privinţa candidatului la Primăria Capitalei, se conturează un candidat independent susţinut de ambele partide, numele medicului Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar, fiind vehiculat ca variantă cu cele mai mari şanse, potrivit surselor Digi24.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri