Consilierul PSD Vrancea care a demisionat după ce a distribuit o poză falsă cu Iohannis în uniformă de ofiţer nazist: A fost un gest prostesc

Data publicării:
Constantin Guguianu

Consilierul judeţean din Vrancea care a postat pe Facebook o fotografie trucată în care preşedintele Klaus Iohannis apare în uniformă de ofiţer nazist susţine că nu ştia că distribuirea zvasticii şi a însemnelor naziste constituie infracţiune. „A fost un gest prostesc şi-i cer scuze public preşedintelui Klaus Iohannis”, a declarat, luni, politicianul, potrivit News.ro.

Constantin Guguianu, care şi-a dat demisia din funcţia de consilier judeţean şi din toate funcţiile deţinute în PSD Vrancea după ce a postat pe internet o fotografie trucată cu şeful statului, a declarat, luni, că este extrem de şocat de tot ce a urmat după gestul său.

Fostul consilier spune că se afla într-un grup când a primit această postare pe Facebook şi, fără să se gândească asupra consecinţelor, a redistribuit fotografia cu Klaus Iohannis în uniformă de ofiţer nazist.

„Nu ştiu cum s-a întâmplat, cum a venit peste mine acest tăvălug. Sunt sute de postări, de redistribuiri, însă niciuna nu a atras asemenea reacţii ca în cazul meu. Probabil pentru că eram membru PSD şi consilier judeţean în CJ Vrancea, asta poate a dus la această revoltă, mi-au trimis tot felul de mesaje oamenii. Am avut o discuţie cu preşedintele PSD Marian Oprişan şi am solicitat să-mi dau demisia. Mi am recunoscut greşeala, e o greşeală prostească. Îi cer scuze preşedintelui Klaus Iohannis, am greşit faţă de domnia sa, faţă de colegii mei din partid, faţă de etnicii germani care mi-au trimis mesaje. Sunt extrem de bulversat, iar o vreme o să mă retrag”, a declarat Constantin Guguianu.

Constantin Guguianu era consilier judeţean şi membru PSD Vrancea din anul 2004, fiind totodată liderul grupului de consilieri PSD.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri