Crin Antonescu: Nu-mi mai iau permis de conducere, sunt prea bătrân pentru condus maşini

Data publicării:
crin antonescu la pitesti-1

Afirmația a fost făcută după ce un jurnalist l-a întrebat dacă îşi va lua permis de conducere pe prevederile noului Cod rutier.

„Eu nu-mi mai iau permis de conducere, dar nu din cauza domnului Stroe şi a domnului Ponta, cu Codul lor rutier, ci din cauza vârstei. Mă consider bătrân pentru chestia asta, pentru condus maşini”, a spus Crin Antonescu.

El a precizat că a avut întotdeauna alături de el prieteni, colegi, aliaţi „mari conducători auto, de la domnul Tăriceanu la domnul Ponta”, potrivit Mediafax.

Întrebat care este urgenţa în promovarea modificărilor la Codul rutier, Crin Antonescu a răspuns că a fost invocată creşterea numărului de accidente rutiere.

De asemenea, liderul PNL a precizat că, în cazul reducerii amenzilor din proiectul de Cod rutier, acest lucru a fost operat.

„Le-a îndulcit o dată când i-am cerut, acum cât o să-i cer să le îndulcească, după aia facem diabet. Am spus că totuşi susţin ideea înăspririi Codului rutier pe anumite categorii de încălcări”, a precizat Crin Antonescu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri