Cristian Buşoi candidează la preşedinţia PNL

Data actualizării: Data publicării:
cristian busoi - fb

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Buşoi, şi-a anunţat candidatura la preşedinţia PNL la congresul din 17 iunie, el fiind astfel cel de-al treilea pretendent la şefia partidului, după Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu.

ACTUALIZARE. Europarlamentarul Cristian Buşoi vrea să conducă PNL. Este al treilea candidat anunţat pentru această funcţie după Ludovic Orban şi Cătălin Predoiu.

„Am decis să îmi anunț candidatura pentru funcția de președinte al PNL la congresul din 17 iunie. Nu voi pretinde că sunt salvator, lider providențial, o vedetă politică. Sunt un liberal care este membru al PNL de la 18 ani și care își dorește ce e mai bun pentru PNL și români. Nu caut să stârnesc emoție, aplauze. Caut eficiență, caut pragmatism”, a declarat Cristian Bușoi.

Cristian Buşoi este membru al Partidului Naţional Liberal din 1996. Între 2004 şi 2007, a fost deputat. Acelaşi partid l-a susţinut pentru funcţia de europarlamentar şi pentru şefia Casei Nationale de Asigurări de Sănătate, post pe care l-a ocupat între 2013 şi 2014.


”După consultări şi discuţii cu mulţi dintre dumneavoastră, am decis să îmi depun candidatura pentru funcţia de Preşedinte al Partidului Naţional Liberal, construind o moţiune susţinută de colegii din partid. Astăzi (vineri - n. r.), la ora 12:00, voi face un scurt anunţ public despre această intenţie”, le-a transmis Cristian Buşoi liberalilor într-un mesaj intern, obţinut de News.ro.

El le mai spune colegilor de partid că săptămâna viitoare va detalia obiectivele şi direcţiile de acţiune pe care şi le asumă şi apoi, până pe 16 mai, va depune moţiunea şi va anunţa echipa.

”Sper să am ocazia ca, în săptămânile următoare, până la Congresul din 17 iunie, să dezbat cu dumneavoastră şi cu toţi colegii din PNL direcţiile de acţiune pentru viitorul partidului”, le-a transmis Cristian Buşoi liberalilor.

În trecut, Buşoi a vizat şi o candidatură din partea PNL la Primăria Capitalei. Începuse să se promoveze în această calitate, dar în cele din urmă a fost retras de liberali. Locul său a fost luat de Ludovic Orban.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri