De la Săcele la Miami. Un ales din şapte are casă de vacanţă

Data publicării:
casa miami

Liberala Doina Tudor ar putea face înconjurul lumii numai dacă şi-ar petrece vacanţa în casele pe care le deţine. Pentru Doina Tudor, nisipul fin al plajelor exotice pare a fi cea mai mare tentaţie. Poate şi de aceea şi-a cumpărat două case de vacanţă, una pe malul Mării Mediterane - la Izmir, şi alta pe malul Oceanului Atlantic, în Miami. Casa din Izmir a fost cumpărată în 2009 şi are aproape 550 de mp. Apartamentul din Miami are dimensiuni mai modeste, de numai 120 de metri pătraţi. Ea împarte aceste proprietăţi cu soţul său - Daniel Tudor, fost preşedinte al Comisiei pentru Supravegherea Asigurărilor, actualmente vicepreşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară. Între proprietățile pe care Doina Tudor și le-a trecut în declarația de avere depusă la Senat mai figurează un apartament în Ganshoren, Belgia, și o casă de vacanță la Snagov.

Pe deputatul Dan Cristian Popescu l-au orbit luminile de la Hollywood atât de tare încât, în interval de trei ani, el şi-a cumpărat acolo două case de vacanţă. Tot în Statele Unite ar putea merge în vacanţă şi Ana Birchall. Ea deţine împreună cu soţul său un apartament la New York şi o casă în New Haven.

Familia Mitrea preferă pajiştile din Tirol. Luxul de a deţine o casă în Austria l-a costat pe Miron Mitrea aproape o jumătate de milion de euro, cât a plătit în 2007 pe această proprietate.

Deputatul Ion Diniţă ar putea merge în vacanţă în Marea Britanie, unde deţine un apartament. Iar dacă nu-i prieşte clima din regat poate rămâne în ţară, unde are o casă de vacanţă în Săcele şi una în Năvodari.

Senatorul Florian Bodog ar putea sta liniştit acasă, în România, pentru că are o casă de dimensiunile unei hale industriale, adică de 3.400 de metri pătraţi. El poate trece zilnic graniţa în Ungaria, unde mai deţine o locuinţă, cu o suprafaţă de 2.600 de metri pătraţi.

Unul din şapte parlamentari deţine cel puţin o casă de vacanţă. Cele mai multe astfel de proprietăţi sunt pe Valea Prahovei. Unii, mai cu dare de mână, au case de vacanţă şi la munte, şi la mare. Este cazul vicepremierului Gabriel Oprea, care se poate recrea în week-end şi la Predeal, şi la Mangalia. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri