Dragnea: Aş lăsa discuţiile despre o funcţie pentru Ponta. Poate-l întrebaţi şi pe Grindeanu

Data publicării:
ponta psd fb

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat, marţi, că preferă să amâne discuţiile despre o eventuală funcţie în partid care să-i fie acordată lui Victor Ponta, lăsând de înţeles că a existat o discuţie în acest sens între Ponta şi premierul Sorin Grindeanu.

ponta psd fb

Întrebat dacă numirea lui Victor Ponta într-o funcţie importantă în conducerea PSD va duce sau nu la reconcilierea acestuia cu liderii social-democraţi, Liviu Dragnea a spus: ”Eu aş mai lăsa discuţiile despre tema asta pentru că am avut o discuţie pe această temă, nu numai în ultima perioadă. Poate-l întrebaţi şi pe Sorin Grindeanu vreodată despre subiectul ăsta”.

Invitat să detalieze afirmaţia legată de premierul Grindeanu, Dragnea a precizat: ”În sensul dacă a vrut sau nu vreo funcţie Victor (...) Am înţeles că au avut mai multe discuţii.”

Preşedintele PSD l-a acuzat pe Victor Ponta că a început de mai multă vreme o campanie îndreptată împotriva partidului, campanie care este greu de înţeles.

”Că are el o problemă personală cu mine, dar când spui că Guvernul ăsta - care este rezultatul alegerilor şi pe care l-am susţinut cu toţii - ne va pune în pământ, că nu va reuşi să facă încasările, asta face rău guvernării pentru că dă un sentiment de neîncredere”, a mai spus Liviu Dragnea la un post de televiziune, citat de News.ro.

Fostul preşedinte al PSD, Adrian Năstase, a declarat, ieri, la un post de televiziune, că Victor Ponta ar trebui desemnat să se ocupe de coordonarea departamentelor de specialitate ale partidului, fiind ”contraproductivă” formula în care Ponta îşi consumă energia în afara partidului.

El a recomandat PSD să utilizeze şi competenţele lui Victor Ponta în interiorul partidului. ”Le-aş da un sfat, Victor Ponta are foate multă energie în momentul ăsta şi ar fi foarte potrivit, din acest motiv, să coordoneze departamentele partidului. Am văzut că are o mulţime de de idei. Formula asta în care îşi consumă energia în afara partidului este contraproductivă, este clar că el trebuie pus la încercare”, a apreciat Năstase.

Fostul premier a arătat că departamentele PSD nu sunt funcţionale şi nu produc soluţii la provocările guvernării.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri