Dragnea: Evit să comentez ce spune Grindeanu. Poate am și altă autoritate

Data actualizării: Data publicării:
170220_grindeanu dragnea secret_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a afirmat joi seara, la o emisiune televizată, că evită să comenteze ce spune prim-ministrul Sorin Grindeanu, deoarece este „puţin mai în vârstă ca el” şi are „o altă autoritate”, informează News.ro.

170220_grindeanu dragnea secret_INQUAM_PHOTOS_Octav_Ganea
FOTO: Octav Ganea / Inquam Photos

Premierul Grindeanu s-a pronunțat, recent, împotriva remanierii guvernamentale de care vorbise Liviu Dragnea.

Dacă îmi permiteți, o comparație cu fotbalul, nu știu dacă cineva face schimbări în minutul 15, când conduci cu 3-0. Cam asa suntem în momentul ăsta. Eu știu că unii și-ar dori un cutremur la Palatul Victoria, dar eu îi asigur că doar lor le fuge pământul de sub picioare”, spunea șeful Guvernului.

„Eu în general evit să comentez ce spune premierul, sunt puţin mai în vârstă ca el, poate am şi altă autoritate. Nu cred că a fost o declaraţie bună, pentru că se pot genera contraafirmaţii imediat. Sunt meciuri celebre în care 3-0 nu e suficient, nu te califici. Dacă ai luat bătaie cu 4-0, 3-0 nu e suficient, sau poate să ai 3-0 acuma şi la final ai 4-3 pentru ceilalţi. Nu asta este abordarea. Orice semnal de alarmă pe care ţi-l trage oricine şi pe care îl trage cu bună-credinţă trebuie tratat cu foarte multă seriozitate şi cu foarte mult respect”, a afirmat Liviu Dragnea.

Liderul PSD a mai spus că sunt întârzieri în anumite domenii, motiv pentru care era necesară o analiză a activităţii Guvernului şi a implementării programului de guvernare. „Sunt întârzieri în anumite domenii. Şi acum o sa vedem în perioada următoare, am început să lucrăm serios şi eu şi domnul Tăriceanu si colegii şi facem o analiză foarte riguroasă a fiecărei măsuri care a fost implementată, care n-a fost implementată, de ce s-a întârziat pentru că efectele pot apare mai târziu şi vrem să prevenim. Probabil săptămâna viitoare sper să finalizăm aceasta analiză, pentru că în funcţie de asta vom decide politic ce măsuri trebuie luate, dacă trebuie luate măsuri in privinţa componenţei Guvernului, în îmbunătăţirea actului de guvernare, în comunicare”, a completat preşedintele Camerei Deputaţilor.

El a susţinut că nu poate deocamdată să afirme că se află în pragul unei decizii majore în ceea ce priveşte componenţa Cabinetului Grindeanu. „Dar nu pot să vă spun acuma că suntem într-o situaţie în care suntem în pragul unei decizii majore, dar o analiză trebuie făcută, era firesc să o facem. Sunt 120 de zile de guvernare, a fost un trimestru bun, sunt diferenţe pozitive mari faţă de anul trecut, dar nu este suficient”, a conchis Liviu Dragnea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri