Dragnea îl cheamă pe Cioloș la Parlament "de urgenţă''

Data publicării:
dacian ciolos parlament digi

Premierul Dacian Cioloș este chemat, prin intermediul unei scrisori deschise, la Parlament de președintele PSD, Liviu Dragnea, pentru a prezenta ''starea reală'' a economiei. Solicitarea PSD este explicată de liderul social-democrat pe fondul ''îngrijorărilor'' investitorilor și al salariaților generate de declarațiile contradictorii venite din partea membrilor Guvernului.

dacian ciolos parlament digi

”Domnule Prim Ministru, în ultima perioadă au apărut în spaţiul public mai multe semnale alarmante privind intenţia Guvernului de a lua o serie de măsuri îngrijorătoare, cum ar fi plafonarea indemnizaţiilor pentru creşterea copilului, majorarea taxelor pentru cei cu activităţi independente prin schimbarea radicală a Codului Fiscal”, arată Dragnea deschisă pe care i-a adresat-o premierului Cioloş.

Preşedintele PSD anunță opoziția categorică față de intențiile care se întrevăd din declarațiile membrilor Guvernului, pe care le consideră ”extrem de dăunătoare şi contrare acţiunilor care ar trebui întreprinse pentru relansarea activităţii economice din România”.

Dragnea se întreabă dacă intenția exprimată de diferite voci ale Cabinetului Cioloș care invocă măriri de taxe are la origine înrăutățirea situației economice.În opinia liderului PSD, este necesară o „poziţie clară din partea premierului cu privire la intenţiile reale ale Guvernului, întrucât informaţiile contradictorii care vin, în mod direct sau indirect, din partea membrilor executivului generează confuzie şi îngrijorare în rândul investitorilor, salariaţilor şi al tuturor celorlalţi cetăţeni”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri