Exclusiv Drulă: Există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul pentru alegerile prezidențiale

Data actualizării: Data publicării:
BUCURESTI - SEDINTA COMITETULUI POLITIC USR - IAN 2024
Preşedintele USR, Cătălin Drulă Foto: Inquam Photos/ Saul Pop

„Există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul” Alianţei Dreapta Unită pentru alegerile prezidențiale, a declarat Cătălin Drulă la emisiunea LIVE, de la Digi24, prezentată de Alexandru Rotaru și Robert Kiss.

„Există o șansă foarte mare pentru Dreapta Unită să dea următorul președinte al României pentru că, odată intrați în turul doi, putem câștiga. Nu am stabilit încă candidatul și nu o să-mi iau libertatea să-l anunț aici. Nu l-am stabilit încă cu colegii de alianță. Ne dorim să avem candidat unic și pentru prezidențiale și să mergem împreuna pentru parlamentare,” a declarat liderul USR.

Întrebat dacă va fi din USR candidatul pentru prezidențiale, Drulă a răspuns că „e o posibilitate cu șanse mari”.

„Nu avem această decizie luată, dar e o posibilitate cu șanse mari, pentru că USR este partidul în jurul căruia s-a făcut această alianță,” a precizat Drulă.

Despre o posibilă candidatură a lui Dacian Cioloș, Drulă spune că nu crede „că această soluție este pe masă”.

Liderul USR spune că „există o șansă foarte mare” să fie candidat pentru alegerile prezidențiale.

„Eu nu o să mă ascund, cum am văzut la tot felul de președinți de partid. Eu vă spun că, natural, președintele unui partid este un candidat, deci există o șansă foarte mare ca eu să fiu candidatul, dar vom avea un anunț la momentul în care vom avea decizia oficială,” a declarat Cătălin Drulă.

 

Editor : A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri