Exclusiv Drulă: Marea coaliție e mult mai mică decât se crede, caută candidați comuni anti-USR. Nicușor Dan va fi următorul primar

Data publicării:
drula in studioul digi24
Cătălin Drulă, a spus luni seara, în exclusivitate la Digi24, că viitorul primar al Capitalei va fi Nicușor Dan.

Cătălin Drulă, a spus luni seara, în exclusivitate la Digi24, că viitorul primar al Capitalei va fi Nicușor Dan. „Nicușor Dan o să fie actualul și următorul primar. Eu sunt bucureștean, sunt născut și crescut aici și fiind de aici, pretind că știu cum gândesc bucureștenii”, a afirmat președintele USR. Acesta a mai spus că „marea coaliție e mult mai mică decât se crede. Caută candidați comuni anti-USR”.

Nicușor Dan o să fie actualul și următorul primar. Eu sunt bucureștean, sunt născut și crescut aici și fiind de aici, pretind că știu cum gândesc bucureștenii, simt un etos, și oamenii simt că suntem în direcție corectă, că nu mai avem cioflingari, că nu se mai lasă datorii, că se fac lucruri curajoase. A încercat și Firea și a renunțat după trei zile. Nu vreau să mă pronunț despre un om despre care nu știu dacă va fi candidat. E ridicol, mai aveau puțin și puneau anunț pe Best Jobs”, a spus Drulă.

Marea coaliție e mult mai mică decât se crede. Caută candidați comuni anti-USR. Este o colaborare, noi am susținut candidatura o să încercăm să-i dăm o majoritate în Consiliu. Dați-i lui Nicușor și consiliul. E pentru mine complet irelevant faptu că Gabriela Firea, după ce a lăsat Bucureștiul în datorii, a lăsat această mafie Voluntari-București. S-a preocupat de sclipici, de iepurași cu poleială, n-a intrat în subteran să aibă baze solide. Nu mai vorbim de scandalul acela groaznic care ne-a întors pe dos pe toți despre acele zile. E o lipsă de decență că ea putea fi considerată candidat”, a adăugat președintele USR.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri