După ce Ciolacu a spus că n-a găsit PNRR-ul în Guvern, Ghinea îl face "prost": A zis că mă invită să vorbim, n-a mai dat niciun telefon

Data actualizării: Data publicării:
cristian ghinea rade
După ce Ciolacu a spus că n-a găsit PNRR-ul în Guvern, Ghinea îl face "prost". FOTO Inquam Photos / George Călin

Scandal și jigniri între premier și fostul ministru USR al Fondurilor Europene. După ce Marcel Ciolacu a acuzat fosta guvernare că a ținut la secret Planul Național de Redresare și Reziliență, Cristian Ghinea, cel care a negociat din partea României înțelegerea cu Uniunea Europeană, i-a dat replica: "Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu."

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că a căutat documentul care conţine Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă şi nu a găsit documentul în Guvernul României.

"Aţi mai auzit aşa ceva?în Guvernul României proiectul PNRR nu există. Astfel de oameni s-au ocupat de banii dumneavoastră", a spus Ciolacu. 

Cristian Ghinea i-a dat replica pe Facebook: "Putem afirma cu certitudine că Marcel Ciolacu e un prost. Tocmai a zis la presă că nu găsește PNRR-ul. Cu aerul ăla jovial, de tablagiu care știe misterele universului, dar nu le zice. De fapt, nu există nimic dincolo de privirea bovină. Omul chiar e atât de prost cum pare.

PNRR e un document care e pe site-ul MIPE, cum a fost mereu. De altfel, acum o lună se lăuda că a trimis la Bruxelles propunerea de revizuire a PNRR. Adică a revizuit ceva ce nu găsește? Cum? Înțeleg că poți fi vrăjit de propria propagandă, dar totuși există o limită, unde minciuna devine prostie flagrantă.

Marcele, uite, mă: https://mfe.gov.ro/pnrr/ Vai, ce idioți ne conduc!"

Într-o intervenție la Digi24, Ghinea a declarat că e "vizibil și spectaculos" că Ciolacu "bate câmpii."

"Toate inserațiile de PNRR până am ajuns la acord au fost publicate de mine într-un gest de transparență fără precedent, e taman opusul la ce reclamă Ciolacu, iar varianta finală a fost pusă pe site, e acolo încă de atunci.

În PNRR se spune că trebuie să avem echilibru bugetar, că nu au făcut asta nu e  vina PNRR. Ce scrie în PNRR pe parte de pensii a fost mereu public, am și explicat pe monitorpnrr.ro.

Cu Ciucă m-am întâlnit după ce am plecat de la guvernare, i-am explicat chestii. Ciolacu a spus că mă invită să vorbim și nu a mai dat niciun telefon. M-am pus la dispoziția lor să le explic. Era acum un an povestea asta.

Să îl întrebați pe Ciolacu ce alte condiții sunt pe pensii în noul PNRR negociat de ei. Cum ar fi putut să trimită un plan de revizuire pe ceva ce nu există?", a declarat Ghinea.

 

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri