După ce s-a certat cu Rafila, Achimaș Cadariu spune că îl va vota după o promisiune a lui Ciolacu

Data actualizării: Data publicării:
achimas cadariu si alexandru rafila colaj
Patriciu Achimaș Cadariu a fost convins de Marcel Ciolacu să voteze pentru guvernul condus de acesta. Foto: Inquam Photos / George Călin & Alexandru Busca

Patriciu Achimaș Cadariu a fost convins de Marcel Ciolacu să voteze pentru guvernul condus de acesta. Cadariu este supărat pe Alexandru Rafila, din cauza planului național pentru cancer.

Ieri, în comisia de avizare de la Sănătate, Achimaș Cadariu l-a acuzat pe Alexandru Rafila de neglijență criminală față de bolnavii de cancer din cauza planului național pentru cancer, pentru care trebuie să prezinte normele de implementare.

În urmă cu câteva zile, Rafila declarase că planul nu e făcut bine și că unele norme nu pot fi făcute.

Ieri, Cadariu nu l-a votat pe Rafila. Azi însă a anunțat că s-a răzgândit după ce Marcel Ciolacu i-a promis că se va implica personal în procesul de implementare a Legii privind Planul Naţional de Combatere a Cancerului și că va ține aproape de Federația Asociațiilor Bolnavilor de Cancer din România, cea mai afectată de tergiversarea aplicării actului normativ.

Așadar, Cadariu a anunțat că azi va vota Guvernul.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri