E. Hurezeanu, despre întâlnirea lui V. Ponta cu B. Obama: Cine e în preajma lui T. Blair în astfel de momente are noroc

Data publicării:
Barack Obama Tony Blair si Victor Ponta

Trec peste episodul Blair-Ponta-Obama, oricât ar fi de epocal și ajung la unul anecdotic, care ține doar de colțul din Marea Caraibelor: primul președinte de origine africană al Statelor Unite dă mâna cu fratele unui fost președinte cubanez marxist. Foarte bine. Și asta e interesant! Cât despre domnul Ponta, el are o relație mai veche cu domnul Blair, chiar înainte de a fi prim-ministru. I se spune între prieteni Blair al Balcanilor, un fel de micuț... nici măcar micuț Blair al Balcanilor. Și bănuiesc că Barack Obama avea motive să-l salute și să stea de vorbă îndelung cu Tony Blair. Cine e prin preajma lui Tony Blair în astfel de momente are noroc. N-ar fi avut motive speciale (Barack Obama – n.r.) să vorbească 15 minute cu domnul Ponta, în afară de faptul că, stând acolo la priveghi, a stat de vorbă cu toată lumea, a apucat să stea de vorbă cu mai multă lume în același fel”, a spus Emil Hurezeanu.

Despre afirmația președintelui, analistul a spus că Traian Băsescu exagerează.

N-a fost prea tentat de deplasări și de ceremonii Traian Băsescu niciodată. E un fost marinar obișnuit cu porturile și bucuros când se întoarce acasă”, a mai spus Emil Hurezeanu.

Pe contul de Facebook al premierului au fost postate marți seara o serie de fotografii în care Victor Ponta apare alături de Barack Obama, președintele Statelor Unite, și Tony Blair, fostul premier la Marii Britanii, cu care a dat mâna și a conversat preț de un sfert de oră.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri