Emil Hurezeanu: „Iohannis va trebui să devină mai colțuros!”

Data publicării:
iohannis la digi-1

Jurnalistul Emil Hurezeanu a vorbit la Digi 24 despre schimbările care vor avea loc în următoarea perioadă, referindu-se la lupta care se va duce între Klaus Iohannis și Victor Ponta. „Din partea Ponta ar fi de dorit ca aparatul de propagandă să nu-l mai încurajeze spre atacul la persoană, loviturile sub centură le-a avut în direcția lui Iohannis mai mult decât invers”, a spus jurnalistul Emil Hurezeanu la Digi24. De asemenea, aceasta a spus că Iohannis va trebui să-și schimbe abordarea.  

Iohannis va trebui să devină mai colțuros, pentru că a rămas singur. Nu mai este un sas vrednic și cuminte care la orice întrebare răspunde: România lucrului bine făcut! Nu mai ajunge. El asumă toate sulițele, petardele, armele dreptei, ale societății deschise care până acum nu a avut un președinte. Toți președinții până acum au fost politici, reprezentanți ai sistemului politic”, a spus jurnalistul la Digi24. 

Emil Hurezeanu a precizat că este pentru prima când diferențele între cei doi candidați sunt foarte mari, însă fără a avea legătură cu moștenirea comunistă. „De data asta diferențele sunt mari. Nu mai e vorba de conotație politică de genul comunist – anticomunist. E vorba de un administrator cu răspundere limitată, dar necunoscut și atât cât e cunoscut foarte bun și de de reprezentatul vioi, dinamic, prea tânăr pentru un partid așa de mare și de rău ca să fie și cel mai bun. Cine pe cine convinge”, a spus Emil Hurezeanu la Digi24. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri