Firea, răspuns pentru Cîţu: Când PSD a propus scăderea TVA la energie, PNL nu a fost de acord. Acum s-a ajuns tot la vorba noastră

Data actualizării: Data publicării:
gabriela firea cu masca pe fata
Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea. Foto: Foto: Inquam Photo/Octav Ganea

Ministrul Familie, Gabriela Firea, a reacționat, duminică, la propunerile liderului PNL, Florin Cîțu, privind reducerea TVA, afirmând că atunci când social-democrații au avansat această variantă în coaliție pentru TVA la energie, liberalii au respins-o. „S-a ajuns, cum spune românul, tot la vorba noastră”.

Întrebată despre modul în care apreciază activitatea ministrului Energiei, Firea a spus că își dorește o mai bună comunicare între miniștri şi acceptarea soluţiilor propuse.

„Mi-aş fi dorit o mai bună comunicare între noi şi acceptarea soluţiilor cu care am venit. Din păcate, s-a ajuns, cum spune românul, tot la vorba noastră pentru că astăzi vedeam pe internet propuneri de scădere a TVA-ului. Noi când am propus scăderea TVA-ului la energie partenerii noştri nu au fost de acord, acum se propune scăderea TVA la toate produsele”, a spus Firea.

Prim-vicepreședintele PSD a adăugat că a văzut și propunerea de scădere a CAS, avansată de președintele PNL. „Noi, când am propus pentru construcţii, ni s-a spus că afectează Pilonul II”, a explicat Firea.

Preşedintele PNL Florin Cîțu a avut duminică o postare pe Instagram în care avansează reducerea TVA și a contribuțiilor, printre care reducerea CAS, ca soluții pentru creșterea veniturilor cetățenilor.

 

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri