Florin Cîțu, întâlnire cu vicepreședinta executivă a Comisiei Europene, Margrethe Vestager, și cu comisarul Adina Vălean

Data publicării:
florin citu si Margrethe Vestager la poza oficiala
Florin Cîțu s-a întâlnit cu vicepreședinta executivă a CE, Margrethe Vestager. Foto: Facebook

Premierul Florin Cîțu s-a întâlnit miercuri, la Bruxelles, cu Margrethe Vestager, vicepreședinta executivă a Comisiei Europene, cu care a discutat despre Planul Național de Redresare și Reziliență. El a avut o întrevedere și cu comisarul pentru Transporturi, Adina Vălean.

"Am avut o discuție detaliată cu Margrethe Vestager, vicepreședintele executiv al Comisiei Europene, cu privire la prioritățile României prevăzute de Planul Național de Redresare și Reziliență. Sunt recunoscător Comisiei Europene pentru sprijin, îndrumare și cooperare", a scris Florin Cîțu pe Facebook.

Tot miercuri el s-a întâlnit și cu comisarul european pentru Transporturi, Adina Vălean, dicuțiile fiind tot pe marginea PNRR.

"O mare plăcere să mă întâlnesc din nou cu Adina Vălean, comisar european pentru transporturi. Am avut o discuție detaliată despre proiectele de transport prevăzute de PNRR. Infrastructura de transport rămâne o prioritate strategică a României, cu impact direct asupra relansării economice post-pandemie și evoluției pe termen lung", a notat Florin Cîțu.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri