Florin Roman replică pentru Dîncu: Parcă l-am auzit revenind pe Dragnea. Mai lipsesc tabla și markerul pe care să deseneze bunăstarea

Data publicării:
Florin Roman (PNL) și Vasile Dîncu (PSD). Foto: Colaj INQUAM Photos

Florin Roman îi răspunde lui Vasile Dîncu, după ce acesta a afirmat că Marcel Ciolacu trebuie să refacă acum ce au stricat vreo patru premieri înaintea lui. Roman susține că parcă l-a auzit revenind pe Dragnea, care spunea că singur îi salvează pe toți românii. Acesta explică că "niciodată metode de tipul «greaua moștenire» sau «noi salvăm națiunea» nu au fost folosite de lideri autentici în fața provocărilor adevărate. 

"Niciodată metode de tipul «greaua moșenire» sau «noi salvăm națiunea» nu au fost folosite de lideri autentici în fața provocărilor reale. Parcă l-am auzit revenind pe Liviu Dragnea. Numai el, singur, îi salva pe toți românii. Mai lipsește tabla și markerul pe care să ne deseneze pesediștii zilnic bunăstarea și marile rezolvări.

Eu sper să revină la o altă atitudine decât asta agresivă, cu jigniri, sau lamentări și să-și amintească de buna guvernare", a declarat Florin Roman.

El susţine că partenerii de guvernare sunt deranjaţi că liberalii nu sunt huiduiţi pe stradă şi că "nu ţine retorica autovictimizării în vreme de proteste".

"Înțeleg că îi deranjează foarte tare că liberalii nu sunt huiduiți pe stradă și că lumea apreciază ce au construit primarii noștrii, președinții nostri de CJ-uri, miniștrii, parlamentarii și europarlamentarii noștri. Îi deranjează foarte tare că nu ține retorica autovictimizării în vreme de proteste, sau a pasării de răspundere. Nu mai ține guvernarea cu fake-news-ul la purtător și cu demonizarea ministrului de Finanțe sau a foștilor premieri. Trebuie să mai ai și soluții și viziune.

Îi așteptăm să le treacă aceste toane și să vorbim despre soluții pentru români.

Altfel, cei care rămân în retorica grelei moșteniri, ca domnul Vasile Dâncu,  demonstrează doar că Noul PSD e Vechiul PSD.

Bine, domnul Dâncu, numai nou pesedist nu poate fi numit", a mai transmis Florin Roman, într-un comunicat.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri