FOTO. Politicienii s-au lăudat pe Facebook cu pozele de sărbători

Data publicării:
02012013 20rev 20pol-41614

Elena Băsescu a postat pe Facebook primele imagini din vacanţa de sărbători. Ea s-a fotografiat în faţa unui uriaş om de zăpadă, ridicat în curtea hotelului din staţiunea Covasna unde a petrecut Revelionul.

Familia Ponta, de Crăciun |FOTO: FACEBOOK
Elena Udrea și Dorin Cocoș, de Revelion |FOTO: FACEBOOK

Se pare că toată familia Băsescu a îndrăgit omul de zăpadă. Şeful statului, alături de soţie, cele două fiice şi ginerele Bogdan Ionescu s-au fotografiat lângă omul de zăpadă.

Nici Elena Udrea nu a ratat ocazia de a se fotografia în faţa aceleiași atracţii.

Ea a postat pe Facebook cele mai multe fotografii de la petrecerea de Revelion. Elena Udrea s-a fotografiat alături de soţul ei, Dorin Cocos, în restaurtantul unde au petrecut împreună cu familia prezidenţială.

Ea a împărtăşit cu prietenii virtuali şi impresii din plimbările pe care le-a făcut. Elena Udrea spune, pe Facebook, că la plimbarea din prima zi a anului a fost sorcovită de câţiva copii din staţiunea Covasna.

„Mulți oameni ieşiseră pentru că au văzut la televizor că suntem aici şi voiau să facem fotografii sau pur şi simplu să ne salute", spune Elena Udrea.

Omul de zăpadă face parte şi din decorul ales de liberala Alina Gorghiu, care s-a fotografiat alături de cei doi câini ai familiei.

Premierul Victor Ponta a petrecut sărbătorile în Bucegi, la Hotelul Peştera. De Crăciun, el a postat pe Facebook o fotografie în care soţia şi fetiţa lui poartă pe cap bentiţe cu urechi şi corniţe de ren.

Iarna nu-i ca vara, pare să spună, de la polul opus al globului, primarul Constanţei, Radu Mazăre. De sărbători, el face un tur prin Singapore, Malaezia şi Thailanda.

Elana Băsescu, de Revelion |FOTO: TWITTERElena Udrea și Dorin Cocoș, de Revelion |FOTO: FACEBOOK

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri