Exclusiv Grindeanu, despre scenariul Ciolacu-Ciucă în finala alegerilor prezidențiale: „Ciolacu ar câștiga detașat. E un politician mai bun”

Data actualizării: Data publicării:
sorin grindeanu, marcel ciolacu si nicolae ciuca
Ministrul a adăugat că își dorește să fie o finală în care să fie ales cel mai bun. FOTO: Inquam Photos/ George Călin

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat vineri, la emisiunea LIVE, de la Digi24, prezentată de Alexandru Rotaru și Robert Kiss, că își dorește ca în finala alegerilor prezidențiale de anul acesta să fie ales cel mai bun candidat. Întrebat despre scenariul Ciolacu-Ciucă în această finală, ministrul a spus ferm că Ciolacu ar învinge detașat, pentru că este un politician mai bun decât Nicolae Ciucă.

Întrebat cine ar câștiga dacă Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ar ajunge în finala alegerilor prezidențiale de anul acesta, ministrul a răspuns ferm că Ciolacu ar câștiga detașat, pentru că este un politician mai bun decât Nicolae Ciucă.

„Marcel Ciolacu ar câștiga detașat, pe toate componentele, cele care țin de administrație. Este indubitabil. Până la urmă e politică. Marcel Ciolacu e un politician mai bun decât Nicolae Ciucă. Marcel Ciolacu va fi în finală. Eu mi-aș dori să fie o finală de acest tip: să nu-l votez pe Ciolacu doar ca să nu fie ales Simion sau pe Ciucă ca să nu fie Șoșoacă”, a explicat Sorin Grindeanu.

Ministrul a adăugat că își dorește să fie o finală în care să fie ales cel mai bun.

„Îmi doresc să fie o finală în care să-l aleg pe cel pe care îl consider cel mai bun, nu să votezi contra celuilalt”, a mai spus Grindeanu.

Ministrul a mai adăugat că va fi un an în care vom avea campanii electorale violente.

„Va fi un în care vom avea campanii electorale, în care dacă nu se respectă anumiți parametri, factori, poate să degenereze. Mi-e teamă de acest lucru. România chiar a intrat pe un făgaș absolut normal, bun. Ar fi păcat”, a conchis Sorin Grindeanu, la Digi24.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri