Grindeanu, întrebat ce i-a lipsit ca să reziste în funcţia de premier: Pupincurismul!

Data actualizării: Data publicării:
grindeanu tudose ancom
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Sorin Grindeanu a fost întrebat, vineri, într-un interviu acordat Mediafax, ce crede că i-a lipsit ca să reziste în funcţia de prim-ministru, el răspunzând: „Pe scurt, pupincurismul!”.

„Dacă premierul Tudose nu va rezista tentaţiilor de a deschide porţile finanţărilor de la ministerul Dezvoltării, de exemplu, către anumite proiecte, undeva prin toamnă situaţia e posibil să nu fie foarte roz din punct de vedere economic. Iar domnul Dragnea va spune: `Eu? E treaba Guvernului. Nu e bun, să-l schimbăm!`”,a arătat Grindeanu.

Fostul premier Sorin Grindeanu a anunţat, vineri, într-un interviu acordat Mediafax, că a început să creioneze, împreună cu alţi colegi, un proiect intern pentru PSD, pe care îl va supune dezbaterii interne în această vară, scopul fiind acela de a stopa „dezastrul” spre care merge PSD. În privinţa situaţiei create după demiterea sa, Grindeanu a avertizat că Tudorel Toader este altă persoană decât cea pe care a propus-o şi că aşteaptă cu interes să vadă proiectul cu care va veni pentru modificarea codurilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri