Grindeanu spune că "nu ia nimeni prime de sărbători" și nu se va face vreo excepție

Data publicării:
sorin grindeanu
Grindeanu spune că "nu ia nimeni prime de sărbători" și nu se va face vreo excepție. FOTO: Inquam Photos / George Calin

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat marţi, la Valea Mare, în judeţul Olt, că nu vor fi acordate prime de sărbători şi nu se va face vreo excepţie pentru cineva.

Întrebat dacă se vor acorda prime de sărbători pentru angajaţii de la Aeroporturi Bucureşti şi dacă au fost companii sau societăţi exceptate de la aplicarea prevederilor ordonanţei privind reducerea cheltuielilor bugetare, ministrul Sorin Grindeanu a răspuns că nu se iau prime de sărbători.

"Nu ia nimeni prime de sărbători şi nu a fost nimeni exceptat de la aşa ceva. Am văzut ştire legată de aeroport, mai spun o dată, deşi s-a şi transmis şi oficial nu s-a dat niciun fel de primă la aeroport şi nici nu se va nu se va da", a declarat Sorin Grindeanu.

Premierul Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu şi preşedintele Senatului, Nicolae Ciucă, alături de secretarul general al PSD, Paul Stănescu, secretarul general al PNL, Lucian Bode, preşedintele PSD Olt, Marius Oprescu, preşedintele PNL Olt, Gigel Ştirbu şi primarii municipiilor Craiova şi Slatina, Lia Olguţa Vasilescu, respectiv Emil Moţ, au participat marţi, la o vizită de verificare pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova - Piteşti, ce va fi dat în folosinţă la finalul acestei săptămâni. 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri