Hotelul parlamentarilor a dat faliment. Aproape 50 de demnitari locuiau la Monte Nelly începând din 2006

Data publicării:
hotelulmonte

În 2006, conducerea Camerei Deputaţilor negocia pentru cazarea aleşilor. Miron Ignat, fost chestor al Camerei, a fost cel care a încheiat contractul cu Dorin Munteanu, patronul hotelului Monte Nelly.

În 2013, suma pentru cazare alocată fiecărui parlamentar a fost redusă de la 7.000 la 4.000 de lei iar aleşii au fost lăsaţi să-şi găsească singuri unde să stea.

Pentru că erau obişnuiţi cu locul, 50 dintre ei au rămas la Monte Nelly. Însă în ultimii doi ani condiţiile de acolo s-au degradat tot mai mult iar firma care deţine hotelul a intrat în faliment.

„Am apucat totuşi să mă mut. Undeva la sfârşitul lui ianuarie. Ştiam de toate problemele hotelului respectiv şi am apucat să mă mut. Stau undeva în chirie”, spune Stelian Dolha, deputat PNL.

La începutul anului, hotelul a fost debranşat de la reţeaua de electricitate. Deputaţii s-au mutat de acolo, pentru scurt timp, credeau ei. Au lăsat lucrui în camere pentru că administratorul le-a promis că toate problemele se vor rezolva.

Digi24 l-a căutat pe patronul Dorin Munteanu. Firma acestuia este înregistrată la aceeaşi adresă cu hotelulul iar numărul de mobil declarat la Registrul Comerţului nu este funcţional. 

După ce din camerele hotelului au dispărut bani, haine, obiecte personale şi electronice, poliţia a sigilat clădirea şi a început o anchetă. A fost reţinut un bărbat asupra căruia au fost găsite toate bunurile furate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri