Klaus Iohannis participă la încoronarea Regelui Charles. Președintele s-a fotografiat alături de soția sa pe străzile din Londra

Data publicării:
Președintele României Klaus Iohannis și soția sa Carmen Iohannis se țin de mână, la Londra, în ziua înoronării Regelui Charles, pe 6 mai 2023.
Klaus Iohannis participă la încoronarea Regelui Charles. Foto: Facebook/Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis ia parte, sâmbătă, la ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea şi a Reginei Camilla, la Westminster Abbey, șeful de stat postând pe rețelele de socializare o fotografie făcută alături de soția sa, pe străzile din Londra, înainte de începerea festivităților.

"În această dimineaţă, înainte de Ceremonia încoronării Majestăţii Sale Regele Charles al III-lea", a scris Iohannis, pe Facebook, în mesajul care însoțește fotografia.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Preşedintele Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, sunt de vineri la Londra. Ei au participat vineri, de la ora 19:00, la recepţia oferită de Majestatea Sa, Charles al III-lea şefilor de delegaţii, la Palatul Buckingham, scrie News.ro.

Președintele va participa și la ceremonia de încoronare.

În vârstă de 74 de ani, Charles al III-lea a devenit rege imediat după moartea mamei sale, regina Elizabeth a II-a, în urmă cu aproape opt luni, la 8 septembrie 2022. Dar încoronarea este o zi simbolică, care combină o slujbă religioasă şi fastul unei tradiţii britanice, unice în lume.

Editor : D.R.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri