L. Orban, la Focşani: Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate din țara asta

Data actualizării: Data publicării:
miting pnl 2

Liderul PNL Ludovic Orban a declarat duminică, la un miting în Focșani, că a fost zilele acestea în fiefuri PSD şi că nu a văzut „picior de PSD”. „L-a văzut cineva pe Dragnea în vreun loc din județele, din localitățile în care trăiți? Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate din țara asta”, a spus liderul PNL.

Aflat la Focşani, el a subliniat că „zilele lui Oprișan s-au terminat și că începutul sfârșitului pentru Oprișan este pe data de 26 mai. Portofele, nu uita Vrancea nu mai este a ta!”. El a amintit un incident în care „Oprișan a interzis Partidului Național Liberal să depună coroană de flori la mormântul ostașilor care și-au sacrificat viața pentru România”.

„Am fost săptămâna aceasta în fiefuri PSD, m-am dus la Câmpulung unde este primar PSD, n-am văzut picior de PSD ca să nu mai zic că nu l-am văzut pe Dragnea. Am fost unde este Dacia Renault la Mioveni, unde primarul PSD a fost ales în 2016 cu 90%, nu am văzut picior de PSD și nu l-am văzut pe Dragnea. Mai mult decât atât, primarul PSD a anulat concertul pe care l-a promis către locuitorii din Mioveni și a dat bir cu fugiții, luptându-se cu Siegfried Mureșan la televiziune în timp ce noi defilam liberi prin Mioveni.

Am fost în Turnul Severin, ieri, la Zilele Turnului Severin, cu primar PSD, nu am văzut picior de PSD, nu l-am văzut pe Dragnea. L-a văzut cineva pe Dragnea în vreun loc din județele, din localitățile în care trăiți?

Dragnea nu are curaj să scoată capul în lume în nicio localitate din țara asta, se ascunde ca un șobolan în Kiseleff unde joacă angry birds. Ați auzit de așa ceva? A înnebunit complet omul asta! Ăsta mai poate să conducă România? 

Oameni buni, bate vânt de schimbare, România s-a trezit, românii, din ce în ce mai mulți, își dau seama că ăștia ne duc în gard, că ăștia ne duc nicăieri, că nu vom ajunge nicăieri cu ei, că au mințit, că au furat, că și-au bătut joc de oameni și că de fapt, nu le pasă decât de un singur lucru, să scape de pușcărie pentru cât au furat”, le-a spus Ludovic Orban oamenilor prezenţi la miting.

El a subliniat că în ciuda sondajelor de opinie care dau PNL pe primul loc, lupta trebuie să continue: „Nu avem voie să ne culcăm pe o ureche. Alegerile se câștigă în teren, pe câmpul de luptă”.

Totodată, el a spus că România este într-un punct de cotitură şi că trebuie dusă în primul rând în Europa, pri alegeri democartice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri
Playtech
Pensia pe care o va încasa Traian Băsescu. Câți bani va lua fostul președinte, nimeni nu se aștepta la suma...
Digi FM
Câți bani câștigă Ștefan Bănică pentru un spectacol. Onorariul e pe măsura popularității sale
Pro FM
Katy Perry și Orlando Bloom, doi părinți care își adoră fetița. Imagini rare din viața de zi cu zi a celor...
Film Now
Elizabeth Hurley are o siluetă impecabilă la aproape 59 de ani. Imaginile din vacanță au făcut furori pe...
Adevarul
Medicamentul foarte ieftin care poate să provoace o scădere în greutate de 14 kilograme într-o lună...
Newsweek
RECALCULARE Care pensionari iau 1.000 lei în plus la pensie, deși s-au pensionat înainte de 60 ani?
Digi FM
Ben Affleck şi Jennifer Lopez locuiesc separat, pe fondul problemelor în căsnicie, susțin surse citate de...
Digi World
Cum să-ți alegi ochelarii de soare pentru a te proteja de efectele razelor UV. Detaliul la care să fii atent
Digi Animal World
Rasa de pisici cu cea mai mică speranță de viață. Ce trebuie să știi dacă ai ca animal de companie această...
Film Now
Tom Cruise a primit cea mai mare lovitură de la fiica sa, Suri. Ce decizie a luat tânăra în vârstă de 18 ani
UTV
Cine este noua iubita a lui CRBL? Artistul a fost surprins in prezenta unei pustoaice la scurt timp dupa...