Liviu Dragnea, după ce Dăncilă s-a opus restructurării guvernului: Nu cred că doamna premier își va schimba opțiunea

Data publicării:
dancila dragnea bpn inquam octav ganea 20181113135808_OGN_8815-01
Foto: Inquam Photos/Octav Ganea

Președintele PSD Liviu Dragnea spune că o restructurare a Guvernului nu mai este fezabilă în momentul de față, întrucât parlamentarii au intrat deja în campania electorală pentru alegerile europarlamentare de pe 26 mai.

dancila dragnea_INQUAM_Photos_Octav_Ganea
Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

Întrebat dacă mai este posibilă o restructurare a Guvernului, în condițiile în care președintele Klaus Iohannis a respins propunerile de miniștri făcute de PSD, iar premierul Viorica Dăncilă se opune restructurării, Liviu Dragnea a declarat că discuțiile despre remaniere vor fi reluate după alegerile europarlamentare, iar restructurarea nu mai este „fezabilă” în acest moment.

„În opinia mea nu cred că dna prim-ministru își va schimba opțiunea. Nu mai e fezabil să mai venim în parlament. Mai sunt două săptămâni până la alegeri, e greu să strângi plenul”, a spus el, adăugând că discuțiile despre remaniere se vor relua după 26 mai.

PSD a numit miniștri interimari pentru portofoliile Justiției, Fondurilor Europene și Românilor de pretutindeni, după ce președintele Klaus Iohannis a refuzat cele trei propuneri trimise la Cotroceni de premierul Viorica Dăncilă, la finalul lunii aprilie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri