Ludovic Orban face o ofertă parlamentarilor PSD şi ALDE: Dacă votează moţiunea au şansa să se reabiliteze

Data actualizării: Data publicării:
ludovic orban_fb

Ludovic Orban le-a transmis un îndemn parlamentarilor PSD şi ALDE, înaintea votului moţiunii de cenzură din Parlament. „Aveţi două variante - să vă încetaţi cariera politică rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau aveţi şansa de a vă reabilita în faţa cetăţenilor români votând moţiunea de cenzură”, a spus liderul PNL.

În condiţiile în care moţiunea de cenzură depusă de Opoziţie nu pare să fi strâns voturile suficiente pentru a trece, liderul PNL a transmis un mesaj parlamentarilor PSD şi ALDE prin care le cere sprijinul. 

Le mai adresez public încă un îndemn parlamentarilor PSD şi ALDE: aveţi două variante - să vă încetaţi cariera politică rămânând complicii acestui regim toxic pentru România sau aveţi şansa de a vă reabilita în faţa cetăţenilor români votând moţiunea de cenzură. Parlamentarii PSD şi ALDE trebuie să înţeleagă că românii vor altă guvernare, nu mai acceptă această coaliţie la putere şi că este în puterea fiecăruia dintre ei să decidă ca voinţa românilor să fie transpusă în fapt”, a declarat Ludovic Orban marţi. 

Cu siguranţă orice parlamentar ALDE şi PSD care va merge la vot va fi cunoscut de opinia publică, sunt convins că peste 80% dintre români vor aplauda gestul oricărui parlamentar ALDE sau PSD de a vota moţiunea de cenzură”.

Vom vedea rezultatul votului în momentul în care se vor număra bilele din urmă. În ceea ce ne priveşte pe noi, am purtat negocieri ample am folosit toate argumentele pe care le avem la dispoziţie, argumente de bun simţ, politice, legale, constituţionale”, a mai spus Orban.

Moțiunea de cenzură față de Guvernul Dăncilă este votată astăzi, în plen. Deşi pare să aibă mai multă susţinere în Parlament decât la celalalte două încercări de a da jos Guvernul Dăncilă, Opoziţia nu a reuşit la negocierile de până acum să adune cele 233 de voturi necesare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri