Ludovic Orban: „Zgonea ar fi trebuit să plece, iar PSD să-i retragă sprijinul politic”

Data publicării:
5239d80795f9cf8955000000

Zgonea ar fi trebuit să plece, iar PSD să-i retragă sprijinul politic. Preşedintele Comisiei juridice ar fi trebuit să plece și niciun lider al unui grup parlamentar n-ar mai fi trebuit să rămână lider în Camera Deputaților. Îl cunosc pe Antonescu, nu minte. Cel puțin omite să spună un adevăr, dar nu minte. După părerea mea, USL nu mai există din momentul în care s-au desfășurat alegerile parlamentare”, a spus Ludovic Orban.

Părerea deputatului PNL nu este însă împărtăşită de social-democraţi. Senatorul PSD Darius Vâlcov spune că o ruptură în USL nu este de dorit în acest moment, dar nu scoate din calcul o alianţă cu un alt partid.

În viaţă, orice e posibil, nu poți exclude variante. Ne dorim să mergem mai departe în acest parteneriat. Îl cred pe Ponta când spune că nu a făcut aceste afirmaţii. Nu am de ce să-l cred pe Antonescu”, a precizat Darius Vîlcov.

De cealaltă parte, reprezentanţii opoziţiei atrag atenţia că scandalul dintre Victor Ponta şi Crin Antonescu afectează imaginea României.

Pentru prima dată, le dau dreptate lui Ponta și Antonescu pentru faptul că se fac mincinoşi. Ei sunt supăraţi, dar îi ține la putere împărţirea posturilor. Cum să mai aibă cineva încredere în noi, când cei doi lideri se dau în primire unul pe celălalt și suspectează că mint?”, a afirmat Gheorghe Flutur, senator PDL.

Acești doi oameni nu au ce să caute în politică. Repet, în politică, nu în fotoliile înalte pe care le ocupă. Sunt doi jucători mărunţi de alba-neagra sau de poker. Dar politica nu trebuie privită ca un poker sau ca un raliu”, este de părere și Cătălin Predoiu, prim-vicepreşedinte PDL.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri