Mădălina Turza (PNL), demisă din Guvern: Este o chestiune de ”simetrie” politică legată de scandalul azilelor de bătrâni

Data actualizării: Data publicării:
turza ciuca
Mădălina Turza a fost eliberată din funcție de premierul Ciolacu. Foto: Facebook/Madalina Turza

Consilierul de stat Mădălina Turza a fost demisă din guvern de premierul Marcel Ciolacu. Turza era consilier de stat în cadrul Cancelariei premierului și conducea Departamentul pentru responsabilitate socială comunitară şi grupuri vulnerabile. Într-un mesaj publicat pe Facebook, aceasta spune că decizia este „este o chestiune de ”simetrie” politică legată de scandalul azilelor de bătrâni”.

În mesajul publicat pe Facebook, Mădălina Turza spune că „responsabilii se cunosc, nu se inventează” și că „faptul că ancheta penală la care asistăm cu toți astăzi #există, este rezultatul sesizării Corpului de Control al Prim Ministrului din data de 8 martie 2023, ca urmare a mai multor informări și sesizări primite la Guvern în lunile februarie și martie 2023.”

„Nimic din lumea asta, nici măcar politica nu poate schimba adevărul, ci doar percepția, ceea ce este o responsabilitate individuală de a discerne”, spune aceasta.

„Drumul meu merge #înainte cu adânca convingere că mai mulți oameni integri, profesioniști și fără interese personale vremelnice în sistem, pot schimba la față țara noastră. Dar trebuie să fim mai mulți. Vă mulțumesc tuturor celor care ați crezut în mine, celor alături de care am făcut echipe mai mari și mai mici, profesioniștilor din marea echipă de coordonare anti-trafic, miilor de oameni din teren alături de care am dus uriașa criză a refugiaților, secretarilor de stat și miniștrilor care au făcut posibile schimbările și reformele cu care i-am stresat uneori peste măsură”, a mai scris Turza.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri