Marcel Ciolacu, despre programul de guvernare: Minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi

Data publicării:
președintele psd, marcel ciolacu
Foto: INQUAM Photos/George Călin

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, critică programul de guvernare al coaliției PNL-USR PLUS-UDMR. Acesta susține că, potrivit documentului, prioritățile dreptei sunt austeritatea și profiturile pentru clientela de partid.

„Programul de Guvernare al noului CDR arată adevărata față a celor care conduc România: minciuni, haos și promisiuni electorale aruncate la gunoi!

Marile priorități ale Dreptei rămân aceleași ca în timpul crizei din 2010: austeritate pentru români, profituri grase pentru clientela partidelor de guvernare!

-Se reia în viteză maximă privatizarea celor mai profitabile companii de stat în plină pandemie, fiindcă sponsorilor de partid le e foame mare;

-Se bagă din nou pe gât românilor privatizarea Sănătății, prin reducerea fondurilor alocate serviciilor de stat și bani mai mulți pentru asigurări private;

-Se privatizează chiar și încasarea taxelor și impozitelor de către stat, un tun financiar uriaș pe care PNL și USR-PLUS vor să le dea unor firme prietene.

PSD se va opune în Parlament unor asemenea decizii scandaloase care vor transforma într-un coșmar viața țării! Gașca Pierzătorilor se transformă acum în Coaliția Vânzătorilor de țară care vrea să le fure cu totul viitorul românilor!”, scrie Ciolacu, într-un mesaj publicat pe Facebook.

Premierul desemnat, Florin Cîțu, a depus miercuri dimineață la Birourilor Permanente ale Camerei Deputaților și Senatului programul de guvernare și lista miniștrilor cabinetului. Miercuri, Parlamentul va vota învestirea Guvernului.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri