Membru USR, atac virulent la adresa PNL

Data actualizării: Data publicării:
serban marinescu fb

Consilierul parlamentar Şerban Marinescu, candidat la șefia partidului la cel mai recent congres și la alegerile parlamentare pentru Camera Deputaților în județul Teleorman, a atacat virulent Partidul Național Liberal, în urma votului acordat lui Daniel Barbu la Șefia Autorității Electorale Permanente.

Astăzi s-a votat noul șef al AEP. USR a propus o expertă recunoscută, pe Maria Krause. ALDE (și PSD) au propus un politician notoriu pentru lipsa de verticalitate. Fiecare a votat cu al lui, a câștigat Daniel Barbu. Nici nu știu dacă mai are sens să remarc dar PNL a votat cu Barbu. O dărăpănătură de partid”, a scris Șerban Marinescu, pe Facebook.

El a încheiat mesajul său cu hashtagul „nu ai cu cine”.

Daniel Barbu a fost validat de Parlament pentru funcția de președinte al Autorităţii Electorale Permanente (AEP) cu 241 voturi „pentru” şi 63 „împotrivă”. Fostul ministru al Culturii a fost propus de ALDE pentru această funcție și a concurat cu Maria Krause, propusă de USR.

Pe de altă parte, deputatul USR Iulian Bulai l-a criticat pe Daniel Barbu, pe care l-a numit „traseist și om de cultură”.

„Slobod la gură si dușmănos față de cei suferinzi. A fost demis din funcția de Ministru al Culturii pentru că a afirmat că se pot face multe festivaluri Shakespeare cu banii care se dau celor afectați de HIV/SIDA. În campania din noiembrie spunea că e mai greu să faci față aparatului de justiție din România decât sa fii soldat în Afganistan. Astăzi a fost recompensat de parlament cu poziția de președinte al Autorității Electorale Permanente. Propunerea noastră, Maria Krause, expert OSCE, a primit 58 de voturi. PNL votează zâmbind împreuna cu PSD. Aceiași oameni. USR cu încă 20 de rebeli face opoziție. Puțin. Trist”, a scris Iulian Bulai.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri