Mihai Chirica anunță că va candida pentru un nou mandat la Primăria Iași. „Bătălia va fi pe viață și pe moarte”

Data publicării:
IASI - TARGUL NATIONAL DE CERAMICA - CUCUTENI 5000 - 24 IUN 202
Mihai Chirica, primarul Municipiului Iași. Foto: Inquam Photos / Liviu Chirica

Primarul Iaşiului, Mihai Chirica, a anunţat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va candida la alegerile locale din 2024 pentru un nou mandat. „Bătălia va fi pe viaţă şi pe moarte, pentru că se vor utiliza metode neortodoxe, dar noi suntem pregătiţi”, a spus edilul. 

Chirica a declarat că va candida din partea formaţiunii politice din care face parte, PNL, şi are convingerea că va câştiga un nou mandat.

„Intrăm în an electoral. Fiesta! (...) Va fi un an greu. Bătălia va fi pe viaţă şi pe moarte, pentru că se vor utiliza metode neortodoxe, dar noi suntem pregătiţi, antrenaţi, şi cred că avem această alură a câştigătorilor şi ştim să abordăm lucrurile. (...) În proporţie de 99,9% voi candida din partea aceleiaşi formaţiuni şi cu acelaşi succes”, a spus Mihai Chirica, potrivit Agerpres.

Ulterior, acesta a ţinut să transmită jurnaliştilor că nu are motive care să îl împiedice să candideze la un nou mandat la conducerea Primăriei.

„Nu aş avea motive să nu o fac. Legat de teoriile cu ... să ştiţi că e o mare diferenţă între a avea un dosar penal sau mai multe, în cazul meu, şi a fi un infractor, adică să fii condamnat de o instanţă. Nu mă aflu în a doua ipostază şi nu voi fi niciodată”, a mai declarat primarul.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri