Ministrul Muncii, Mariana Câmpeanu, este în concediu medical

Data publicării:
mariana campeanu - mfax-3

Purtătorul de cuvânt al Ministerului Muncii, Iolanda Stăniloiu, a precizat pentru Mediafax, că în cele cinci zile cât ministrul Mariana Câmpeanu va fi în concediu medical, atribuţiile de serviciu au fost delegate secretarului de stat Georgeta Bratu.

Mariana Câmpeanu (PNL) a suferit un accident vascular minor, luni a fost consultată la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, fără a fi internată.

Premierul Victor Ponta a declarat că a avut luni dimineaţă o discuţie cu ministrul liberal al Muncii, Mariana Câmpeanu, despre accidentul vascular pe care aceasta l-a suferit sâmbătă, el arătând că a rugat-o să stea liniştită în aceste zile.

„Îmi pare foarte rău. Mi-a spus că a avut un accident vascular sâmbătă şi chiar am rugat-o şi e foarte bine că merge, să aibă grijă, pentru că sâmbătă i s-a întâmplat acest lucru. De fapt, tema discuţiei noastre a fost tocmai acest necaz de sănătate pe care îl are şi am rugat-o să stea liniştită în aceste două zile”, a precizat Ponta.

El şi-a exprimat speranţa ca PNL să rămână la guvernare, arătând că, în această situaţie, şi Marina Câmpeanu va rămâne ministru.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri