Nicușor Dan: Nu o să putem plăti salariile sau motorina la transportul public, dacă nu avem buget la Capitală în urma negocierilor

Data publicării:
nicușor dan
Nicuşor Dan Sursa foto: Inquam Photos / Sabin Cirstoveanu

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat miercuri că Bucureștiul va avea un buget în urma negocierilor cu partidele, pentru că, în caz contrar, nu se vor mai putea plăti salariile, dar nici motorina pentru transportul public.

„Mâine o să avem discuţii informale după şedinţa de Consiliu General. Avem două şedinţe săptămâna aceasta, una mâine şi una vineri. În urma şedinţei de mâine, o să avem o discuţie şi să vedem propunerile cu care vin partidele. O să avem un buget, pentru că dacă nu o să avem un buget nu o să putem plăti salarii, motorina la transportul public, şi noi o să avem un buget care va rezulta din negocierile pe care o să le avem cu partidele, aşa cum este legitim”, a susţinut Nicuşor Dan, într-o conferinţă de presă, potrivit Agerpres. 

În 20 februarie, PNL Bucureşti a anunţat că liberalii nu vor vota propunerea de buget a primarului general Nicuşor Dan.

„De aproape patru ani de zile, Nicuşor Dan ne dezamăgeşte constant, servindu-ne doar scuze, vorbe şi scandal. Rezultatele sunt practic zero, totul e blocat, iar viziunea de dezvoltare a Bucureştiului lipseşte cu desăvârşire. În primii trei ani de mandat, PNL i-a acordat lui Nicuşor Dan sprijin total şi şanse fără număr. După retragerea sprijinului pentru primarul general în Consiliul General, votată în unanimitate, PNL Bucureşti are un singur aliat: bucureşteanul”, declara Sebastian Burduja, șeful PNL București. 

El mai spunea că a analizat proiectul de buget şi, totodată, execuţia bugetară pe ultimii 3 ani: cheltuielile de funcţionare cresc, investiţiile au stagnat, iar modul în care s-a realizat execuţia bugetară pe derularea proiectelor din fonduri europene nerambursabile arată realitatea – Bucureştiul este prost administrat.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri