Nicușor Dan: Propunerea de premier a PSD, inacceptabilă

Data actualizării: Data publicării:
nicusor dan

Nicușor Dan, președintele Uniunii Salvați România (USR), a declarat că propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru este inacceptabilă deoarece Sevil Shhaideh face parte din „gașca Mazăre-Nicușor Constantinescu” și nu are „anvergura necesară” pentru a exercita această funcție. 

De asemenea, Nicușor Dan a atras atenția că Liviu Dragnea vrea să modifice legea care nu îi permite să devină premier. De altfel, liderul PSD a și declarat că „ o condamnare nedreaptă şi o lege profund neconstituţională” l-au oprit să ceară funcția de premier pentru el „deocamdată”. 

Liviu Dragnea a anunțat că va modifica legea că va deveni peste câteva luni prim-ministru. Asta înseamnă că în stilul PSD se modifică legea pentru beneficiul unei persoane. Liviu Dragnea a mai anunțat o persoană fără anvergura necesară pentru poziția de prim-ministru. Singurul criteriu pe care l-a folosit a fost acela al unei persoane care îi este loială, care să nu riște să îi ia partidul, ceea ce este inacceptabil. Sevil Shhaideh este o persoană din gașca Mazăre-Nicușor Constantinescu, care a venit la Ministerul Dezvoltării împreună cu PSD. Am cunoscut-o personal, a susținut mutilarea legii urbanismului, ca să permită investiții imobiliare speculative”, a spus liderul USR.

Nicușor Dan a adăugat că „fără îndoială” nu va vota pentru acest Guvern și îi va comunica poziția lui și președintelui Klaus Iohannis.

Fosta ministră a Dezvoltării Sevil Shhaideh este persoana pe care social-democrații i-au propus-o președintelui Klaus Iohannis ca să ocupe funcția de premier.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri