Noua lege a pensiilor militare, blocată de PSD. Raetchi: Îi solicit lui Marcel Ciolacu să nu mai boicoteze interesele militarilor

Data publicării:
transportoare Piranha 5 Armata Română
Imagine sugestivă cu transportoare Piranha 5 care aparțin Armatei Române. Foto: Inquam Photos/George Călin

Noua lege a pensiilor militare, susținută de MApN, este blocată de PSD, acuză deputatul PNL Ovidiu Raetchi, vicepreședinte al Comisiei de apărare a Camerei Deputaților. 

„Se împlinește o lună de când partidul lui Marcel Ciolacu blochează în Comisia de Apărare o nouă lege a pensiilor pentru militari. Amânări peste amânări, amendamente introduse în ultima clipă, șicane în complicitate cu specialistul în muncă al PSD, cunoscut publicului larg drept "viteazul din shaormerie".
Vorbim despre o lege care corectează multe nedreptăți, pe care militarii o sprijină și o așteaptă de ani de zile. O lege pentru care MApN s-a luptat constant și care are suportul ministrului Ciuca - un veteran din teatrele de operații care, spre deosebire de Ciolacu, știe exact ce trebuie facut pentru Armată.
De ce face PSD asta? De ce nu dorește un sistem mai echitabil pentru seniori militari? Pe cine protejează? Vrea să amâne la nesfârșit corijarea nedreptăților din sistem pentru ca partidul roșu (cândva roșu, de fapt, acum ascuns pe afișe sub albastru sau roz, de rușine) să-și poata asuma cândva meritele de unul singur?
Îi solicit lui Marcel Ciolacu să nu mai boicoteze interesele militarilor români și să asigure mâine, în Comisia pentru Apărare a Camerei Deputaților, adoptarea noii legi a pensiilor militare în forma sprijinită de MApN”, a declarat Ovidiu Raetchi. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri