Partidul lui Tăriceanu sare în apărarea Uber și cere soluții de la Dăncilă

Data publicării:
tariceanu inquam octav ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Reprezentanţii ALDE cer Guvernului să găsească o soluţie de echilibru pe tema  taxmetrie clasică vs Uber. "Noi credem că ridesharing-ul și taximetria nu trebuie să fie conflictuale sau să intre în conflict, ci să se completeze. Cu cât mai mare competiția între servicii, cu atât avantajul nu poate fi decât al cetățeanului. Prin urmare , Guvernul trebuie să găsească o formulă în care cele două să fie complementare într-o competiție corectă, din care să câștige în primul rând cetățeanul", se arată într-o postare pe pagina de  facebook ALDE. 

Reprezentanţii partidului subliniază că, în interesul cetăţeanului, este nevoie ca cei de la UBER să ofere garanții că au șoferi atestați și că viața pasagerilor  este în siguranță în mâinile lor. În acelaşi timp şi taximetria clasică trebuie să ofere un răspuns rapid la observațiile  privitoare la șoferi, mașina, cursa, iar cei care nu rezistă la o relație bună cu clientul să fie obligați rapid să respecte regulile pe care singuri şi le-au fixat.  "Nici unii, nici alţii nu trebuie să uite că pe client, fie al taximetriei clasice, fie al UBER, îl interesează mai puțin ce scrie pe plăcuța de pe mașină, şi îl interesează în primul rând siguranţa, confortul și respectul", se mai arată în postarea de pe pagina de facebook ALDE . 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri