Video Petre Daea vrea să salveze vacile, considerate „cel mai mare dușman al planetei”. „Toate cătările acuzațiilor sunt pe coarnele vacii”

Data publicării:
petre daea
Petre Daea, ministrul Agriculturii. Foto: captură video Digi24

După ce a apărat peștii de cormorani, acum Petre Daea vrea să devină salvatorul vacilor. Totul vine în contextul în care UE impune tuturor statelor membre să reducă emisiile poluante, iar studiile arată că vacile sunt una dintre sursele acestei poluări.

Daea deplânge că s-a ajuns ca unii oameni să se întoarcă împotriva lor și să le considere „cel mai mare dușman al planetei”. Ba mai mult, ministrul vine și cu un ajutor pentru fermieri: 100 de euro pentru bunăstarea fiecărei vaci care a fost greu încercată de seceta din România.

Petre Daea, ministrul Agriculturii: „Este pentru prima dată când introducem în Planul acesta Național Strategic bunăstarea pentru taurine. Este specia care trece prin mari greutăți, în primul rând și de interpretare. Nu vedeți acum că vaca a devenit dușmanul planetei?

Toate cătările acuzațiilor sunt pe coarnele vacii. Că, acum, vaca este responsabilă când avem atâta poluare. România are două milioane de vaci și 9 milioane de mașini, autoturisme și alea-s cu două țevi.

Iar taurina...trebuie să-i dăm această apreciere și să o susținem”.

Editor : A.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri