PLUS îi cere lui Klaus Iohannis să nu renunțe la consultări și să le țină online

Data publicării:
dacian ciolos presedinte plus
Sursa: INQUAM Photos/Octav Ganea

PLUS îi cere lui președintelui Klaus Iohannis să nu renunțe la consultările programate pentru astăzi, la Palatul Cotroceni, după ce conducere PNL intră în izolare la domiciliu din cauza suspiciunilor de coronavirus. PLUS propune consultări online.

„Având în vedere cazul senatorului PNL și ancheta epidemiologică care trebuie declanșată în cazul Biroului Executiv al PNL, recomandăm Președinției României să țină consultările cu PNL online prin videoconferință. Este o decizie care trebuie luată rapid pentru a arăta responsabilitate a politicienilor și un exemplu pentru populație”, se arată într-un mesaj postat de PLUS, pe Facebook. 

Consultările sunt programate să înceapă la ora 13, când ar fi trebuit să ajungă la Cotroceni delegația PNL, însă toți membrii BPN al PNL se vor izola la domiciliu, a anunțat Ludovic Orban. Premierul a anunțat că toți senatorii PNL au obligația să se autoizoleze și că el se va izola la Vila Lac 2.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor: Robert Kiss

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri