PNL Iași îi oferă sprijin lui Grindeanu în schimbul autostrăzii spre Tg. Mureș

Data publicării:
marius bodea fb
Foto: Facebook

Organizația PNL Iași îi oferă un sprijin „pragmatic” lui Sorin Grindeanu de a rămâne premier, în cazul unei moțiuni de cenzură”, în schimbul promisiunii că va aloca fonduri pentru autostrada Iași-Târgu Mureș. Marius Bodea, liderul filialei ieșene, susține că va vota în Parlament împotriva unei eventuale moțiuni.

Deputatul liberal Marius Bodea îi critică pe șefii PSD Iași, Mihai Chirica și Maricel Popa, despre care spune că „trăiesc numai din răfuielile politice, în timp ce Iaşul e izolat de guvernarea PSD”.

El le cere primarului Mihai Chirica și parlamentarilor PSD să profite de „fereastra de oportunitate”.

„De 25 ani, politicienii de la Bucureşti ne servesc circ pentru a ne ţine atenţia ocupată. În tot acest timp, Iaşul şi Regiunea de Nord-Est au rămas izolate, subdezvoltate, fără o cale de acces către vestul României şi Europei. Cred că trebuie să profităm de orice situaţie pentru a recupera acest handicap care ne separă din ce în ce mai abrupt de restul ţării. De aceea, le cer domnului Chirica şi parlamentarilor PSD responsabili să profite de „fereastea de oportunitate” şi să îi ofere sprijin prim-ministrului Grindeanu ÎN SCHIMBUL alocării de fonduri pentru autostrada Iaşi-Tg. Mureş”, declară Marius Bodea, într-un comunicat de presă.

„Deja prea mult regiunea noastră a îndurat umilinţa celor de la Bucureşti, prin alocări derizorii de fonduri. Îi reamintesc domnului Chirica că acelaşi prim-ministru Grindeanu a alocat pentru investiţii în Regiunea de Nord-Est MAI PUŢINI BANI decât a alocat în judeţul baronului Dragnea. Îi reamintesc domnului Chirica că acelaşi prim-ministru Grindeanu a alocat în judeţul său natal, Timiş, peste 800 mil. lei în investiţii în infrastructura de drumuri, pe când Iaşul a primit 0 lei pentru şoseaua de centură a oraşului! Trebuie să fim pragmatici, să acţionăm pragmatic. Eu voi vota împotriva unei moţiuni dacă prim-ministrul Grindeanu îşi reevaluează atitudinea faţă de Iaşi şi regiunea noastră”, a mai spus deputatul PNL.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri