PNL Sector 1, reacție la acuzațiile lui Clotilde Armand: „Minte! Își minte cetățenii și creează panică”

Data publicării:
george tuta pnl sector 1
George Tuță, șeful PNL Sector 1, o contrazice pe Clotilde Armand și spune că primăria are bani de funcționare. Foto: Facebook

Organizația PNL Sector 1 a reacționat joi, prin vocea șefului filialei, George Cristian Tuță, la acuzațiile primarului Clotilde Armand, care a anunțat că Primăria Sectorului 1 va fi închisă pentru că nu mai are bani de funcționare, după ce consilierii locali PNL-PSD au trasnferat fondurile la Catedrala Neamului. Liberalii o acuză la rândul lor pe Armand că minte și o invită la o dezbatere în ședința Consiliului Local.

„Clotilde Armand minte! Își minte cetățenii și creează panică deliberat din motive electorale. Din cele 4 milioane de lei bugetate pentru bunuri și servicii, a cheltuit doar 1,8 milioane până acum, deci nu are cum să rămână fără bani. O somez public pe Clotilde Armand să meargă în ședința Consiliului Local de la ora 10.00 și să prezinte documentele care arată veniturile și cheltuielile primăriei până în acest moment: cetățenii vor vedea astfel minciuna și incompetența!”, a declarat George Cristian Tuță, liderul filialei PNL Sector 1, într-un mesaj-replică la acuzațiile lansate de Clotilde Armand.

„Dau asigurări că, de când am preluat conducerea filialei Sectorului 1, consilierii PNL nu blochează nimic. Tot ce facem este să cerem competență și transparență. Doamna Clotilde Armand nu poate oferi decât minciuni și scandal, iar singurii care pierd sunt cetățenii”, a mai spus Tuță.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a anunțat joi că primăria va fi închisă pentru că nu mai are bani de funcționare și i-a acuzat pe consilierii locali PNL şi PSD că au transferat sumele alocate pentru funcţionarea instituţiei către Catedrala Neamului.

„Fac un anunț important pentru toți locuitorii din Sectorul 1. Primăria Sectorului 1 va fi închisă din cauza consilierilor locali PNL PSD. Aceștia au luat banii de la funcționarea primăriei și i-au dat la Catedrala Mântuirii. Registratura va fi închisă și serviciile publice la fel. (...) De astăzi nu vom mai avea internet în instituție. De săptămâna trecută nu avem pază. Vom închide primăria și voi informa fiecare cetățean din sector despre cum este furat de coaliția PSD PNL”, a scris Clotilde Armand joi într-un mesaj pe Facebook.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri