Ponta: I-am spus lui Grindeanu că are o problemă

Data publicării:
guvern logo palatul victoria INQ_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Fostul premier Victor Ponta povestește că i-a spus actualului șef al Guvernuluiu, Sorin Grindeanu, că are „o mare problemă” și că un avion care este condus de mai mulţi piloţi are toate şansele să se prăbuşească rapid deoarece fiecare se bate pentru „manşă”. El făcea astfel referire la liderul PSD, Liviu Dragnea, preşedintele Klaus Iohannis şi prim-ministru.

guvern logo palatul victoria INQ_Octav_Ganea
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Întrebat dacă el l-ar fi pus premier pe Sorin Grindeanu, Victor Ponta a spus că „ar mai fi aşteptat un pic”. „Dintre miniştrii Guvernului, l-aş mai fi lăsat un pic. Eu nu cred că a venit Grindeanu la domnul Dragnea şi a zis: «şefu, puneţi-mă pe mine»”.

Ponta a spus, la un post de televiziune, că Sorin Grindeanu are „o mare problemă”, deoarece un avion nu poate fi condus de mai mulţi piloţi pentru că fiecare se bate pentru manşă, relatează News.ro.

Ideea că mă duc eu să îi spun lui Grindeanu cum să se bată cu Dragnea nu e adevărată. Are o mare problemă pe care i-am spus-o. De principiu, un avion care are doi piloţi, de aia unul e pilot şi altul copilot, are mari şanse să aibă probleme la decolare, la aterizare, la drum, că se bat ăia doi pe manşă (...) Are o primă problemă avionul acesta în România cu doi piloţi”, a subliniat fostul premier.

Întrebat care sunt cei doi piloţi, el a spus că preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Sorin Grindeanu.

Preşedintele categoric care vrea să fie preşedinte jucător. Modelul lui e Băsescu, să decidă el tot. Domnu Iohannis îi mai ia şi manşa lui Grindeanu, îi mai trage de ea”, a răspuns deputatul PSD.

El a susţinut că, oricât de bine s-ar înţelege Sorin Grindeanu cu Liviu Dragnea, avionul nu poate fi condus de mai mulţi piloţi.

Oricât de bine se înţelege cu Liviu Dragnea... Deci o coabitare în trei, un avion cu trei piloţi, din punctul meu de vedere, are toate şansele să se prăbuşească rapid. Cum să se prăbuşească? Nu cu proteste sau cu ordonanţe. Pentru că această ţară, motoarele unei ţări sunt economia, investiţiile, fondurile europene, bugetul, încasările la buget, situaţia din energie şi după ia sănătate, educaţie, medicamentele. Nimeni nu s-a ocupat în aceste două luni de aceste probleme pentru că nu au putut, săracii”, a conchis Victor Ponta.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri