Video Primarul din Bacău, despre comasarea alegerilor: "E ca și cum ai mânca gogonele cu eclere"

Data actualizării: Data publicării:
viziteu bacau
Lucian Viziteu, primarul Bacăului. Foto: Inquam Photos

Comasarea alegerilor "e cam nefirească", susține primarul municipiului Bacău, Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu, la Jurnalul de Seară de la Digi 24. Edilul arată că decizia nu este cea mai fericită și spune despre aceasta că e "ca și cum ai mânca desertul cu felul întâi - să mănânci gogonele cu eclere. Separat au un gust bun, dar împreună parcă e ceva nefiresc".

"E cam nefirească (comasarea - n.red.). E ca și cum ai mânca desertul cu felul întâi - să mănânci gogonele cu eclere. Separat au un gust bun, dar împreună parcă e ceva nefiresc. Vorbim despre politici europene sau locale și administrație locală? Îmbinându-le cred că pot confuza oamenii și nu văd ce beneficii ar aduce", susține Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu. 

În ceea ce privește alegerile pentru primăria municipiului Bacău, actualul edil susține că își dorește un al doilea mandat, pentru că are proiecte începute pe care vrea să le continue, însă spune că.

"E o certitudine că-mi doresc să candidez. Bineînțeles, partidul va avea alegeri interne, la fel și Alianța Dreapta Unită, cu PMP și Forța Dreptei. Este posibil să intru în competiție în cursa internă pentru desemnarea unui candidat. Eu îmi doresc, am început multe proiecte și vreau să le continui", spune Viziteu.

Editor : Andreea Smerea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri