Primarul sectorului 4 ironizează un om care caută în gunoaie. Reacția lui Daniel Băluță

Data actualizării: Data publicării:
om-gunoaie-sector-4-daniel-baluta-fb
Foto: Daniel Băluță

Postare controversată pe Facebook a primarului Sectorului 4 din Bucureşti, Daniel Băluţă. El ironizează un om care a fost fotografiat în timp ce căuta gunoi într-o pubelă, transmite Mediafax.

„Nu te arunca cu capul înainte, să nu rămâi ”în aer”. P.S.: Colectează inteligent!”, a fost mesajul care însoţea postarea ironică a lui Daniel Băluţă.

În numai o oră de la postare, Daniel Băluţă a strâns aproximativ 200 de reacţii şi zeci de comentarii.

Edilul a fost criticat de majoritatea fanilor:

Gabriel: „Domnule primar, îmi place câtă grijă arătați pentru categoriile defavorizate.”

Iulian: „Vă rog să plasați mai multe pubele pentru colectare selectivă... ori o facem cum trebuie, la o scară mai mare, ori ne chinuim degeaba!”

Alin: „Nu este frumos să faceți glume pe seama votanților dumneavoastră.”

Alex: „Totuși, câte centre pentru persoanele defavorizate ați deschis în mandatul dvs?”

Reacția primarului Daniel Băluță

Primăria Sectorului 4 a transmis următorul punct de vedere, din partea primarului Daniel Băluță:

„Asemenea abordări nu pot fi acceptate, întrucât oamenii în cauză se expun unor riscuri uriașe în privința sănătății lor și a celorlalte persoane cu care intră în contact. Spun aceasta întrucât Primăria Sectorului 4 a dezvoltat, prin Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4, adăposturi speciale pentru oamenii fără adăpost și un sistem de ajutor financiar care pot fi accesate de către orice persoană aflată în nevoie. Practic, orice persoană care solicită sprijin poate avea un acoperis deasupra capului, ajutor financiar de urgență, și extrem de important, un loc de muncă oferit de autoritatea locală. Avem disponibile câteva sute de locuri de muncă în cadrul primăriei, inclusiv pentru muncitori necalificați. Spre exemplu, la centrul pentru oamenii fără adăpost din strada Târgu-Frumos nr 24 (în spatele Pieței Progresul), sunt disponibile 120 de locuri, iar solicitanții pot primi pe langă cazare, masă caldă asistență medicală și asistență psihologică. Prin urmare, încercăm să ajutăm oamenii și să descurajăm fapte precum cea supusă analizei dumneavoastră”, declară Daniel Băluță, primarul Sectorului 4.

Editor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri